O nama

Tvrtka „BOGDAN-TRADE“ osnovana je s izrazitom željom za uspjehom u području izrade, ugradnje i servisiranja i prodaje svih vrsta sjenila.

U širokom asortimanu proizvoda nudimo ALU i PVC rolete sa unutarnjom i vanjskom kutijom, unutarnje i vanjske žaluzine, rolo zastore, trakaste i panel zavjese, sve vrste fiksnih i rolo komarnika te plise komarnika za vrata.

Ovim poslom bavimo se još od 1997. godine na području cijele sjeverozapadne hrvatske ali i šire, pa Vam kvalitetnom uslugom i velikim iskustvom u terenskom radu nudimo brzu izradu, isporuku i ugradnju svih vrsta sjenila za prozore i vrata.

Naša je misija pružiti svakom klijentu najbolju vrijednost za uloženi novac i ukazano povjerenje kroz vrhunsku uslugu te širok asortiman proizvoda.

Neprestani rast i daljnji razvoj proizvoda i usluga koje nudimo, očuvanje konkurentnost na tržištu, te širenje poslovanja izvan regije naša su vizija. Vrijednosti na kojima temeljimo naše poslovanje su kvaliteta, povjerenje, inovativnost i razumijevanje naših klijenata.

Proizvodi